Waldkrone Linderhof hoofdkussen

[Log in om de prijs te bekijken]
4WKR
 

Waldkrone Linderhof hoofdkussen

Uitvoering: vormvast tradioneel kussen
Tijk: 100% percalkatoen met Jaquard weving
Kleur: wit met wit paspelband

Afmeting: 60x70 cm of 60x60 cm(BE)
Vulling: 100% Comfort-o-boll
Extra: navulbaar

Verpakking: luxe Waldkrone tas

Polydaun’s Waldkrone Hoofdkussen collectie

Vorstelijk slapen én het beste model afgestemd op jouw slaaphouding? Waan jezelf in de tijd van Koning Ludwig II en slaap op sjiek. Polydaun’s Waldkrone hoofdkussens met luxe jacquardstreep tijk met prachtig borduursel laten je dromen van een koninklijk bestaan.

Het oog wil ook wat
De Waldkrone collectie bestaat uit drie verschillende modellen hoofdkussens. Elk met de luxe 100% katoenen tijk met prachtige jacquardstreep en een prachtig borduursel voor een optimaal luxe uitstraling.

Het innerlijk telt
Katoen is van nature ventilerend, zodat het (transpiratie)vocht snel wordt verspreid over de buitenzijde en hier verdampt, zodat het hoofdkussen niet klam aanvoelt. De Comfort-O-Bol vulling is luchtig, licht in gewicht en zacht. Deze speciale hoofdkussenvulling is duurzaam en geeft het hoofd en nek een comfortabele ondersteuning. De vulling veroorzaakt geen allergische reactie.

Regelmatig opschudden en luchten is in principe voldoende onderhoud. Indien nodig zijn alle Waldkrone hoofdkussens eenvoudig wasbaar in de wasmachine.

Kies je model
Ben je een buikslaper? Het tweezijdige “Königshof” model is dan de beste keuze. Dit ergonomisch hoofdkussen heeft aan de ene zijde een traditionel rand en is aan de andere zijde oploopt tot 10 cm hoogte. Hierdoor is het hoofdkussen te draaien en geschikt voor buik als rug- en zijslapers.

Ben je een rugslaper? Dan is het traditionele model “Linderhof”van 60 x 70 cm een prima keuze. Ook het “Königshof” hoofdkussen is een goede keuze.

Ben je een zijslaper? Kies dan voor het “Steinbergerhof” model met de licht opstaande rand (60 x 55 x 5 cm) voor extra ondersteuning van de nekwervels. Ook het “Königshof” hoofdkussen is een goede keuze, omdat deze aan twee zijden verschilt in hoogten en hierdoor afhankelijk van slaaphouding te gebruiken is.

Pas aan naar behoefte
Alle Waldkrone hoofdkussens zijn voorzien van een rits in de buitentijk, zodat je zelf de stevigheid van het hoofdkussen kunt bepalen. Is het hoofdkussen te stevig: haal er dan vulling uit. Is het hoofdkussen te plat (geworden), voeg dan vulling toe. Extra vulling is los verkrijgbaar. Verleng de levensduur van je hoofdkussen.

Kleur:
  • wit met wit paspelband
Tijk:
  • 100% percalkatoen met Jaquard weving
Vulling:
  • 100% polyester Comfort-O-Bol

Foto Waldkrone Linderhof kussen (Waldkrone_linderhof_kussen.jpg, 65 Kb) [Download]