Polydaun JOEPI hoofdkussen anti-allergeen

JOEPI kinderkussen anti-allergeen

Tijk:
100% fijne katoen doorgestikt met
100 gram/m2 polyestervulling, met rits
Kleur: wit met blauw paspelband

Afmeting: 60x70 cm
Vulling: Tripleguard˚
Vulgewicht: 500 gram + 100 gram navulling

Verpakking: opbergtas
Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

[Log in om de prijs te bekijken]
4CJO410500
Op voorraad
 

Joepi. Fris als een hoentje

Huisstofmijt is één van de belangrijkste veroorzakers van allergieën bij de mens. Vooral kinderen zijn er snel overgevoelig voor. Bovendien brengen ze vaak meer uren door in hun slaapkamer dan volwassenen. Joepi is een collectie speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkoming hiervan. De Joepi-producten zijn gevuld met TripleGuard®vulling. Deze vulling voorkomt dat de huisstofmijt zich nestelt in het beddengoed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt Joepi permanente bescherming. De 100% katoenen tijk zorgt er voor dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden en biedt optimale ventilatie.

Het Joepi kinderhoofdkussens zijn  er in twee uitvoeringen. De eerste heeft een Comfort-O-Bol vulling. Die bestaat uit kleine vezelbolletjes en maakt het kussen duurzaam. De hoogte van het kussen kan met een navulling makkelijk worden aangepast. Ook het kussen heeft een ventilerende 100% katoenen tijk. De tweede heeft een 3D mesh tijk voor extra ventilatie en is licht gevuld met een Isocraft vulling.

Alle Joepi-producten zijn eenvoudig wasbaar, dus extra hygiënisch en makkelijk wanneer het beddengoed vaak gewassen moet worden.

Kleur:
  • wit met blauw paspelband
Tijk:
  • 100% katoen doorgestikt met 100 gram/m² polyester
Vulling:
  • Tripleguard

Foto Joepi kussen tripleguard (Joepi_kussen.jpg, 67 Kb) [Download]