Polydaun outdoor gear

Onze oorsprong ligt in Zweden, waar ons toenmalige moederbedrijf zich specialiseerde in het ontwikkelen en produceren van slaapzakken. Begin jaren zestig van de vorige eeuw vestigde Polydaun zich in Zevenaar, om als één van de eerste bedrijven in West-Europa slaapzakken te produceren en uit te groeien tot de slaapzakspecialist van Nederland. In 2015 is het merk overgenomen door de Firma Otsi in Doetinchem.

Kwaliteit en functionaliteit zijn de basis voor vernieuwingen en verbeteringen aan onze producten. Door onze jarenlange expertise op het gebied van slapen, grenzen durven verleggen om innovaties door te voeren en nieuwe technologieën te gebruiken, kunnen we elk jaar weer eigentijdse producten aan de vertrouwde basis toevoegen.

Onze missie is om comfortabel slapen voor iedereen en overal mogelijk te maken. Zonder meer vinden wij het belangrijk om hiervoor te investeren in en te ondernemen met respect voor de natuur en de samenleving. Dit doen we op simpele, praktische manieren, zoals scholing voor onze medewerkers, het gebruik van gerecyclede plastic flessen voor onze kunstvezelvulling. Voor onze toeleveranciers hanteren we gedragscodes, waaronder het verbod op discriminatie en kinderarbeid en het naleven van milieuregels en rechtvaardige (arbeids-)omstandigheden.